Dílna
Pasování
žďár
Hallowen
Ada1
Ada 2
Avi 1
Avi 2
Bonus

  • Úvod
  • Třídy
  • Foto 2014-2015

Po stopách osvobození Ostravy

V úterý 7. března jsme vyrazili na výlet po stopách osvobození Ostravy při příležitosti 70. výročí konce II. světové války. Navštívili jsme památník II. světové války v Hrabyni, seznámili se s příběhy osvobozovacích bojů a po návratu vytvořili plakát, který připomíná hlavní události bojů o Ostravu na jaře 1945.

Výlet do muzea TATRA Kopřivnice

Ve čtvrtek 5. března jsme společně vyrazili do Kopřivnice. Navštívili jsme zde muzeum automobilky TATRA a navštívili expozici věnovanou malíři Zdeňku Burianovi v Šustalově vile, kde jsme se zúčastnili také workshopu malování čajem a kávou.

Sněhuláci pro Afrikku

Poslední den prvního pololetí jsme se kromě předávání vysvědčení zúčastnili také akce Sněhuláci pro Afriku. Sesbírali jsme mezi sebou 50 Kč, které sloužily jako startovné účasti na této akci. Společně jsme pak postavili sněhuláka. Vybrané peníze jsou určeny na financování projektu Kola pro Afriku, která vedou k zajištění dopravy do školy pro africké děti.


Prima Klima

Plakát vytvořený z fotografí pořízených na našich výletech.

Moje město - tvoje město 2.-4.9.2014

Na začátku školního roku jsme vyrazili společně s šesťáky a sousední třídou sedmáků na adaptační pobyt do Beskyd v rámci projektu Moje město - tvoje město. Setkali jsme se zde slovenskými kamarády, se kterými jsme si vzájemně představili svá města a zažili spoustu zábavy.

Slavnosti obvodu Ostrava-Jih 20.6.2014

Na konci školního roku jsme se zúčastnili tradičních Slavností obvodu Ostrava-Jih. Na hřišti střediska volného času na Gurtěvově ulici jsme si vyzkoušeli své dovednosti a poblíž nedalekého náměstí SNP zhlédli ukázky hasičů, kteří předváděli hašení nabouraného automobilu a vystříhávání zraněných.