Dílna
Pasování
žďár
Hallowen
Ada1
Ada 2
Avi 1
Avi 2
Bonus

  • Úvod
  • Třídy
  • The Action

30. 11. 2015 jsme se zúčastnili multimediálního představení The Action. Vše začalo laserovou show a písněmi, na které tancovali mladí umělci. Poté začalo samotné představení, během kterého nám autoři pustili video s příběhem na téma nezodpovědné chování na silnici a následné havárii. Nehody se zúčastnily všechny jednotky IZS. Postupně na jevišti vystoupili představitelé záchranných složek: policista, hasič, záchranář. Každý z nich nám vyprávěl jeden příběh z nehody, která se jim vryla do paměti, protože se jí sami zúčastnili. Všechny nehody měly společný důvod a to nezodpovědnost. Nakonec přijel mladý muž na invalidním vozíčku a vyprávěl nám svůj smutný příběh, jak se na vozíčku ocitl.

Akce se nám velmi líbila, přišlo nám to jako velmi dobrý nápad pro dospívající mládež, jak ji varovat před nezodpovědným chováním. Upřímně řečeno, při každém příběhu, který nám vystupující vyprávěli, jsme měli husí kůži. Uvědomili jsme si, jak náročnou práci mají a také, že mnoho mladých životů končí na silnici jen kvůli hlouposti a touze ukázat se před kamarády. Zkrátka akce se nám velmi líbila. Byla poučná a zároveň podaná formou, která nás bavila.        

Eliška Hanulíková, žákyně IX.B

www.theaction.cz

http://www.rozhlas.cz/zelenavlna/motozurnal/_zprava/the-action-tragicke-nehody-ocima-zachranaru-studenty-presel-smich--1503205