Dílna
Pasování
žďár
Hallowen
Ada1
Ada 2
Avi 1
Avi 2
Bonus

Vánoční posezení ve třídě i v družině - 18.-19.12. 2014

Tradičně se v posledních dnech kalendářního roku scházíme před Vánocemi, abychom nejen ve třídě, ale i v družině společně poseděli a popovídali si, co očekáváme od Ježíška, co jsme nadělili druhým, čím je chceme učiniti šťastnějšími a vzájemně si také popřát do dalšího roku jen samá pozitiva. 

 

Advent u nás ve škole - 10.12. 2014

Od začátku prosince si ve škole připomínáme a oživujeme staré předvánoční tradice. Dnes jsme pozvali do školy naše rodiče, abychom jim zazpívali lidové koledy, zahráli na flétnu a Danek na pozoun, společně se na chvíli zastavili v předvánočním shonu a vyrobili si andílka či medvídka z ořechů, kterými obdarujeme naše blízké. Součástí adventních dílen byla i ukázka paličkování a ochutnávka perníčků i svátečních buchet, které pro naše rodiče nachystali naši učitelé. 

 

Velký svět techniky (exkurze v Dolní oblasti Ov-Vítkovic) - 3.12. 2014

Společně s druhou pátou třídou jsme díky druhému stupni z Hrabové mohli navštívit jedinečnou expozici Velkého světa techniky v Dolní oblasti Ostravy - Vítkovic. Zavítali jsme do Světa vědy a objevů a podrobněji jsme prozkoumali lékařské technologie i nové materiály, poté jsme přešli do Světa civilizace a na závěr jsme v 3D kině shlédli film o mamutech a době ledové.